Sayın Adnan Oktar'ın 1 Ağustos 2016 tarihli sohbetinden önemli başlıklar

A9 TV, 1 Ağustos 2016

 

(Bingöl’de havalimanı yolunda çevik kuvvet aracına bombalı saldırı düzenlendi. İlk bilgilere göre 6 polis şehit oldu, yaklaşık 10 polis yaralandı. Bombalı saldırıya ilişkin açıklama yapan Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, saldırıda kullanılan aracın Türk bayrağıyla kamufle edildiğini söyledi.)

Türk bayrağıyla kamufle edilmese bile yine oluyor. Türk bayrağıyla kamufle edilmesinden dolayı anlayamadık dememişlerdir tabii de. Fakat bütün halkın polis gibi görev yapması lazım. Bütün halkın asker gibi görev yapması lazım. Yani bizim askerimiz 82 milyon olması lazım. Polisimiz 82 milyon olması lazım. MİT elemanımız 82 milyon olması lazım. O zaman baş edemezler. 82 milyon asker, polis, jandarma ve MİT elemanı olması gerekiyor. 82 milyon polis her yerde olması lazım.

 

(Bugün Başbakan Binali Yıldırım hem Kemal Kılıçdaroğlu, hem de Devlet Bahçeli’yle kendi merkezlerinde görüştü. Bir ilk gerçekleşti. Ve Başbakan Yıldırım’la Sayın Kılıçdaroğlu ortak açıklama yaptılar. Kılıçdaroğlu, “OHAL ve kanun hükmünde kararnamelerle ilgili düşünce ve endişelerimizi Sayın Başbakan’a aktardık” dedi. Başbakanımız da, “Bu konudaki endişelerini dikkate alacağız ve görüşmelerimiz bu çerçevede devam edecek” açıklamasında bulundu.)

Evet evet, Sayın Kılıçdaroğlu’nun sözleri havada kalmasın. Dediklerinden uygulansa iyi olur. Yani bir orta yol bulunur. Biraz onlara uygun, biraz onlara uygun bir orta yol şeklinde olsun. Bu kardeşlik bağını ilk gün söylemiştik.

 

Darbe Girişiminin Olduğu Gece, Yaptığımız Anlatımlarla Darbecilerin Bütün Etki Mekanizmalarını Etkisiz Hale Getirdik

Ben bunu söyledikten sonra darbenin bütün havası gitti. O akşam milyonlarca insan seyrediyordu. Durdurmayı da bulamadılar, nasıl durduracaklarını da bilemediler. En sonunda gittiler Türksat’ı falan bombalamaya kalktılar, yine beceremediler. Ama biz geniş geniş daha ilk başında her şeyi açıklamış olduk. Darbecilerin bütün etki mekanizmalarını sıfıra indirmiş olduk. Yani tamamı illegal hale geldiler benim açıklamamdan sonra. Çünkü normalde Genelkurmay’ın internet sitesinden yayın olması çok ciddi bir şey. Ama ben onun boş olduğunu söyledim. TRT’de açıklama yaptırdılar, onun da boş olduğunu söyledim. İtibar edilmeyen bir darbe açıklaması varsa o darbe yoktur. Etkisi sıfıra gitmiş oldu.

Olası bir duruma karşı Türksat’ın yedek antenleri olsun. Yurt dışından da aynı şekilde sağlama alınmış bir sistem yapalım. Aynı şekilde telefon bağlantısının da kesilmemesi için uydu telefonları dağıtılsın halka, değil mi? Her yerde böyle bir saldırı konumunda telefonlar cayır cayır çalışsın. Ne yapılırsa yapılsın cep telefonları.

 

(Ankara’yı ziyaret eden Putin’in özel yetkili temsilcisi Aleksandr Dugin, Rusya’yla Türkiye’nin arasını açmaya çalışan gücün Amerika olduğunu söyledi.)

Hayır hayır hayır. Dugin kafası çalışan bir delikanlı bunu nasıl bilmez? İngiliz derin devleti. Amerika garibanın tekidir, garibanlardan oluşur Amerika. Sığır güdüp tarım yapan, petrol çıkaran falan işçi köylü bir toplumdur Amerikan toplumu. Yüz yılın öncesi o vahşi batı kültürünü devam ettiren neşeli sevecen iyi niyetli insanlardan oluşur. Amerika’yla alakası yok. İngiliz derin devleti vardır. Evanjelikleri kullanır o, efendim, CFR’ı kullanır budur yani olay bu. İngiliz derin devleti. Biz Dugin’e mektup yazalım detaylandıralım. Zeki bir insan onu bilmesi lazım.

 

(Suriye toprak bütünlüğüyle ilgili de açıklamaları var Dugin’in. Suriye’de ve bölgede kurulması planlanan Kürt devletinin Rusya’nın stratejik hedeflerine ters olduğunu vurgulayan Dugin, “Suriye’nin toprak bütünlüğü korunamazsa Türkiye ve Rusya’nın toprak bütünlüğünün de sağlamayacağını” söyledi.)

Doğru söylüyor. Onun için Suriye devletiyle anlaşıp bir teknokrat hükümeti kurdurmak lazım. Ama buna imkan tanıması lazım Türkiye’nin. Bir kere şu Suriyeli siyasetçilerin Türkiye’ye gelmesine kapıyı açsın Türkiye. Adamlar bir gelsin konuşalım burada. Bir teknokrat hükümeti kurulsun Suriye’nin bütünlüğünü sağlayalım konu bitsin. Bütün yabancı unsurları Suriye’den çekelim, Suriye halkı da dönsün kendi memleketine, konu bitsin. Bu, İngiliz derin devletinin aldığı en büyük mağlubiyet olacaktır. Mehdiyet’in şamarı olacak, bunu yapalım.

 

Halkın, Bütün Gücüyle Polise Destek Olması Gerekir

Tayyip Hocam hiçbir belirsizlik bırakmasın. Bak, her yer hava savunma araçları dolsun. Füzeler, uçaksavar füzeler, tanksavar silahlar. Ayrıca tanklara karşı tabii savunma yolları da halka öğretilebilir. Mesela tankın palatine çelik sokarsın tank yürüyemez. Taştan ziyade çelik, çünkü taşı kırabilir. Tank hareket ettiğinde kırabilir taşı ama çeliği kıramaz, demiri kıramaz yani paleti atar araya çeliği soktun mu. Ve nereden nasıl sokulacağı da gösterilebilir. Mesela silahla ateş edildiğinde halk ne yapması gerekir bunun gösterilmesi lazım. Ama eğer milis gücü olursa, halkta silah olursa PKK da mıh gibi çakılır, darbeci de mıh gibi çakılır, İngiliz derin devleti de mıh gibi çakılır. 300 bin kişilik falan milis gücü olursa otomatik silahlı, adam deli olması lazım gelmesi için, gelemez. Darbeci de cinnet geçirmiş olması lazım, böyle bir maceraya giremez. Ama tabii bunu güvenli halletmek lazım. Efendim, nasıl halledilebilir? İşte valiliklere bağlansın milis güçleri, kaymakamlıklara bağlansın valilik tarafından da, kaymakamlık onu organize eder. Mesela küçük küçük mangalara, bölüklere ayırabilir. Kendi içinde kalır onlar sadece yani birbirleriyle bağlantılı değil, her yer kendi bölgesini korumakla mükellef olur bu kadar. Mesela bak PKK istediği gibi istediğini yapıyor Güneydoğu’da. Mesela ne var? Araba var, sen orada MİT mensubu görevi de yapacaksın. Kanun çıkartsınlar ama önce kanun çıksın. Polis görevi de yapacaksın, asker görevi de jandarma görevi de yapacaksın, özel harekatçı görevi de yapacaksın, değil mi? Mesela arabadan şüphelendiysen arabayı durdurabilmesi lazım vatandaşın, arama yapması lazım. Kanun çıksın, değil mi? Şahıs üst baş araması da yapılabilsin yani milis güçleri bunları yapsın. Kontrolden çıkar mı, efendim, olumsuz kullanılır mı? Yavaş yavaş denenerek tespit edilebilir valilik kontrolünde olacak. Vatandaş asker olduğunda nasıl söz dinliyor, polis olduğunda nasıl söz dinliyor? Mesela askerde teskere bırakıyorlar asker olarak kalıyor sivil olmuyor adam artık, silahı bırakmıyor. Bunda bir şey yok. Bunu yapalım gecikmeye gerek yok. Tedirginlik veriyorsa yavaş yavaş yapılabilir. Mesela bu korucu kardeşlerimiz de koruculuk siteminde yavaş yavaş hükümet uygulama yaptı, sayısı gittikçe artırıldı hiçbir şey de olmadı olmaz da yani tedirgin olmaya gerek yok.

 

Süfyan Hakkında Yeni Hadis Açıklamaları

İs'afür-Rağıbîn'den naklen Tılsımlar Sayfa 212’de diyor ki: “Süfyan münkir biridir” inkar eder yani normalde Allah’a inanmaz. Evrime Darwinizm’e inanır veyahut neye inanıyorsa. “Allah’ı, Kuran’ı, peygamberi tanımaz.” Kendini daha üstün görür Allah’tan, peygamberden daha üstün görür kendini yani Rumi mantıktadır. Bazı sapık Rumiler var ya onlar gibi. “İslam adına ne varsa hepsine karşıdır.” Yani İslam şeriatını kabul etmez. “Sistemli ve münafıkane bir tarzda iş görür. İslam’ın ana direkleri olan inanç esaslarını kaldırmaya yok etmeye zayıflatmaya çalışır. Hz. Mehdi (a.s)’ı da devamlı tarassut altında tutar” izler. “Muhasarası Mehdi’nin üzerinden kalkmaz Süfyan’ın” diyor. İs'afür-Rağıbîn'den naklen Tılsımlar Sayfa 212’de böyle geçiyor.

 

Rivayette var ki hadislerde “Süfyan büyük bir alim olacak. İlmiyle dalalete düşecek ve çok alimler ona tabi olacaklar. Vel ilmu indAllah. Bunun bir tevili şuur ki” diyor Bediüzzaman “başka padişahlar gibi ya kuvvet ve kudret veya kabile aşiret veya cesaret ve servet gibi vasıtayı saltanat olmadığı halde zekavetiyle” zekasıyla “ve fenniyle” yani kültürü bilgisiyle ve siyasi ilmiyle “o mevkii kazanır ve aklıyla çok alimlerin akıllarını teshir eder.” Yani alim hocaların, Müslümanların akıllarına teshir eder “etrafında fetvacı yapar ve birçok öğretmeni kendine taraftar eder.” Böyle geçiyor Risale-i Nur’da.

 

"Süfyan abus çehreli, sert kalpli adamlardan bir ordu düzenler ve bunlar her tarafta Müslümanlara zulmederler. Pek çok şehri de işgal ederler. Kan akıtmayı helâl kılarak, Âli Muhammed'e düşman kesilirler. Temiz insanlara ihaneti tecviz eder." Cevaz verir, caiz kılarlar. "Temiz insanlara ihaneti öğretirler. 'Hainlik helaldir.' derler." diyor. (Ahir Zaman Mehdi'sinin Alameti, Celaleddin Suyuti'nin tasnifinden hadisler, Ali Bin Hüsamettin El Muttaki.) Bu çok eski bir eser ve makbul bir eserdir. Sünni bir alimdir, çok itibar edilen bir alim.

 

Münafıklar O Devrin Derin Devletine Bağlıdır, Yalan Söyler, Sinsidirler, Güçten Yana Olurlar, Kahpe Ve Kalleştirler, Cinayete Eğilimlidirler

Cumhurbaşkanımız sürekli bunların münafık olduğunu vurgulasın çok hayati bu. Bak Başbakan söyledi. Sürekli münafıklık, bütün milletimiz münafıklığa karşı tavır alsın. Münafıklık büyük bir felaket. Bak, sinsi olurlar, gizli olurlar, Müslümanlardan nefret ederler, öldürme arzusu içindedirler, homoseksüel eğilimlidirler, hangi devirde olursa olsun o devrin derin devletine bağlı olurlar. Mesela Firavunsa firavun, Nemrutsa nemrut, şimdi İngiliz derin devletine bağlılar. Güçten yanadırlar, haktan yana olmazlar. Kahpe ve kalleştir, fırsatçıdırlar, sinsidirler, casusluk yaparlar, Müslümanların dağılmasını isterler. İslam’a Kuran’a karşı kıskançtırlar. Kuran’ın yok olmasını isterler, İslam’ın yok olmasını kendilerinin yücelmesini isterler. Münafığın bin bir türlü kepazeliği ahlaksızlığı ancak onların deşifre edilmesiyle ortadan kalkar.



DEVAMINI GÖSTER