Sayın Adnan Oktar'ın 18 Aralık 2016 tarihli sohbetinden önemli başlıklar

A9 TV, 18 Aralık 2016

 

Münafıklar Hakkında Açıklamalar

Münafık pis bakışlarıyla yeteri kadar eylem yapamadığını  düşündüğünde, diliyle müslümanları rahatsız etmeye çalışır.

Eğer Biz dilersek, sana onları elbette gösteririz, böylelikle onları simalarından tanırsın. And olsun, sen onları, sözlerin söyleniş tarzından da tanırsın. Allah, amellerinizi bilir.” (Muhammed Suresi, 30) 

Bakışları gibi, üslubu da münafığı ele veren en önemli alametlerden biridir. Allah Kuran'da Müslümanların münafıkları, 'konuşmalarındaki anormalliklerden tanıyıp fark edebileceklerini' bildirmiştir. Zira münafıkların konuşmaları bir Müslümanın konuşma tarzına, adabına, ahlakına hiç benzemez. Öfkeli, laf dokunduran, küstah, saygısız, kinayeli, kinli ve saldırgan bir üslupla konuşurlar. Züppelikleri, laf dokundurmaları, her fırsatta Müslümanları incitmeye çalışan sözler seçmeleri, yalan söylemeleri, iftira atmaları ve sürekli olarak Müslümanları suçlayan bir üslup kullanmaları karakteristik özelliklerindendir. Müslümanların Allah'tan korkup sakındıkları için asla ağızlarına dahi almayacakları sözleri, Kuran'a ve İslam ahlakına muhalif mantık ve fikirleri pervasızca konuşurlar. 

İnsanlar iyi niyetli oluyor, güzel niyetli oluyor ama samimiyetsiz münafıklar Müslümanların başına aradan çok ciddi bela oluyorlar. Yoksa insanlar güzel, huzurlu yaşamak istiyorlar. Mesela, İngiliz derin devleti; millet rahat normal yaşıyor, duruyor bomba patlatıyor şeytan dürtüklüyor. Gidiyor bir tane daha bomba patlatıyor. Gidiyor bir yeri yıkıyor. İnsanları gidiyor Darwinist yapıyor Allah sevgisinden uzaklaştırıyor. Durduk yere homoseksüelliği yayıyor. Mesela gençlerin hiç niyeti yokken aralarında homoseksüelliği yayıyor. Satanizmi yaymaya kalkıyorlar. Yani kendi kafalarına göre.

Münafıkta sürekli bir hareketlilik şeytani bir hareketlilik vardır. Kuran’da bu açıkça geçer. Yani makul meşru bir şeyi sürekli durdurur ve çarpıtmaya çalışır. Ama Müslümanları meşgul etmek münafığın en önemli özelliği. Sürekli boş işlerle meşgul etmek. Kuran’a baktığımızda bunu görüyoruz.

Mesela bak biz samimiyiz. Ama mesela buraya bir münafık hücumu olsa Allah esirgesin burası cehenneme döner. Yani huzursuz edecek ne varsa; konuşmaları münasebetsizdir, üslubu münasebetsizdir. Yani bir bela akar münafıktan. Huzurlu bir varlık değildir. Sürekli kargaşa arar. Mesela sen burada durursun oradaki farz edelim bir eşya küçük bir eşya, ona kafayı takar. Onu düzeltirsin dediğini yaparsın başka bir şeye kafayı takar. Yani huzursuzluk münafığın temel özelliğidir. Sürekli kargaşa ister. Kesintisiz. O komünistlerde de var biliyorsunuz. Komünist sistemde de vardır. Sürekli çelişki prensibi vardır. “Maddede çelişki vardır.” diyorlar. “Tez vardır, antitez vardır ve sentez meydana gelir sonucunda da ama bu çelişki kesintisiz devam eder. Bu çelişki de” işte “savaşlar devrimler şeklinde kendini gösterir.” diyor.

Kalpler ancak Allah’ın zikriyle felah buluyor. Münafık başka şeylerle kalbini ferahlatmak ister. Bu Allah’ın gadabını çeken bir şeydir yani Allah’ın zikriyle kalbini ferahlatacağına başka şeylerle kalbini ferahlatmaya kalktığında Allah akıl almaz kafasını ezer. Mesela “Sinemaya gideyim rahatlayayım” der. Gider. O sinema ona cehenneme döner, kurtulamaz. “Sokağa çıkayım gezeyim rahatlayayım” der, her adımında o ızdırabı yaşar. “Spor yapayım kurtulayım” der. Hiçbir şekilde rahatlayamaz. Allah’ın dediğinin dışında bir yol yoktur. Allah’a teslim olup Allah’ı sevmenin dışında kalp ferahlamaz.

 

(Bugün Diyarbakır, Hakkari ve Cizre’de başta Kürt kardeşlerimiz olmak üzere halkımız teröre karşı bayrak yürüyüşü yaptı ve Beşiktaş ve Kayseri’de düzenlenen saldırıları kınadılar. Yürüyüşte “Türk-Kürt kardeştir, PKK kalleştir” ve “Kahrolsun PKK” sloganları atıldı. Bazı resimler var yürüyüşlerden.)

Evet çok güzel. Daha önce de söylemiştim bu tip olaylarda sağ alabildiğine tırmanışa geçer yani bu bir sosyolojik olay olarak bilinir. Bu tip suikastlar olsun işte bombalama olaylar, halkta hem kenetlenme hem de sağa kaymada muazzam bir gelişme meydana getirir. Ve gittikçe daha da derinleşir yani sağın gelişimi için hayır oluyor. Her şeyde bir hayır vardır yani onlar kendilerince şer zannediyor ama hayır var. Yalnız bakın ben açıkça söyleyeyim; ben Allah’ı çok seviyorum, milletimi seviyorum, devletimi seviyorum. Bu şekilde bir kurtuluş olmaz, mümkün değil. Allah’ı inkar eden bir felsefe ve din var, yani Darwinizm. Evrim inancı. Bütün kainatın, insanların, hayvanların, bitkilerin her şeyin tesadüfler sonucu, karşılıklı çelişki sonucunda, tez-antitez-sentezin sürekli hareketlenmesi sonucunda, bakın dikkat edin tamamen tesadüfler sonucunda ama, kainatın yaratıldığına inanıyorlar. Bu Allah’a muazzam bir iftira. Ve haşa Allah’a muazzam bir karşı koyma. Bu Allah’ın çok zoruna gider. İngiliz derin devletinin bu dinini ortadan kaldıralım. Bakın bu din özel olarak çıkartıldı; İslam alemini parçalamak için. Şeytanın yardımıyla bu gülünecek derecede boş ve mantıksız olan bu dine bütün dünyayı şeytan ram etti, bağladı. Bu dini ortadan kaldıralım. Bunun dışında kurtuluş yok. Darwinizm’in yıkılışı, İslam aleminin birleşmesi. Bunun dışında kurtuluşumuz olmaz. Yani her gün bombaları adamlar patlatmaya da devam ederler. Önü sonu gelmez.

Bugün televizyonda bir kardeşimiz bir vatandaş konuşma yapıyor diyor ki, “Komünistlerden, soldan, PKK’dan intihar bombacısı çıkmaz. Ancak” diyor “dini kökene dayalı olarak IŞİD’den çıkar. Dolayısıyla bu bombacıları IŞİD menşeili olarak aramamız lazım. Yani PKK da patlatıyorsa IŞİD’in kanalıyla bu adamları buluyor.” diyor.  Şimdi bu Müslümanlara geniş çaplı bir saldırı için el altından bir yönlendirme. Farkına varmıyor ama olay oraya gidecek. Yani kötü niyetle söylediğini zannetmiyorum. Bir öfkeyle söylemiş. Kardeşim bir kere komünist ve Stalinist bir adam PKK’lı yaşamak istemiyor. Yani neden intihara kapalı olduğunu iddia ediyorsun. Adamlar ölüm orucuna giriyorlar can çekişerek ölüyor. Yüzlerce insan birden ölüm orucuna giriyor yani intihar ediyor yüzlerce kişi birden intihar ediyor. Mesela bir olay oluyor kendini yakarak intihar ediyor. Ve polisle çatışmada, teslim olsa hiçbir şey olmaz. Polis diyor mesela “Teslim olun.” diyor. “Tamam, teslim oluyorum” dese çıkacak. Teslim olmuyor, öldürüleceğini bildiği halde intihar edip polisle çatışmaya giriyor ve kendini öldürtüyor. Hani komünistten böyle bir şey çıkmazdı. Komünistler, yani komünist derken komünist Stalinist PKK’yı kastediyorum.

 

1980 Ve 1990 Arası En Çok İntihar Saldırısı Düzenleyen Örgüt Komünist Tamil Gerillalarıdır. Aynı Dönem PKK Da İntihar Saldırılarına Başladı

Mesela 1980 ve 1990 arası en çok intihar saldırısı düzenleyen örgüt Komünist Tamil Gerillaları. Hindistan Başbakanı Rajiv Gandhi, Sri Lanka Cumhurbaşkanı’nı intihar saldırılarıyla öldürdüler. Komünistler sürekli bunu yapıyor, bunların hiçbiri Müslüman değil. Mesela aynı dönemde Türkiye’de de PKK militanları intihar saldırılarına başladı. 1994-1999 yılları arasında da 16 eylem oldu hepsi de PKK’lıydı. Yani dolayısıyla Müslümanlar sadece bunu yapar demek, yani bilgisizlikten kaynaklanan mı diyeyim veyahut yanlış yönlendirilmekten kaynaklanan bir tavır olabilir. Yani çok vahim bir açıklama. Sen Müslümanları nasıl anlıyorsun ki böyle hani intihara meraklı adamlar falan gibi. Bir kere İslam’da intihar haramdır, nasıl olsun öyle bir şey? Cana kıymak haramdır dolayısıyla öyle bir kaynak yok, bir açıklama yok nereden çıktı bu böyle?

Mesela Lübnan’da ilk ilk intihar saldırısı yapan teröristler komünist kadın gerillalardı. İntihar saldırıları ilk kez Lübnan iç savaşında kullanıldı.  İç savaş sırasında Lübnan Baas Partisi, Lübnan Komünist Partisi, Suriye Sosyalist Milliyetçi Partisi, Arap Sosyalist Birliği, Komünist Filistin Halk Kurtuluş cephesi gibi komünist örgütlerin tamamı bu yöntemi kullandılar o dönemde. Mesela ilk intihar bombalı suikastı Rus Çarı 2. Alexander’a komünist bir terörist tarafından yapıldı. Mesela Komünist Çin İhtilali sırasında yüzlerce komünist intihar saldırı eylemi yapıldı, aynı yöntem daha sonra işte Çin Japon savaşında kullanıldı. Sovyet işgali sırasında mesela Afgan direnişçiler hiç intihar saldırısı yapmadılar, hiç yok. Hatta 2002 ABD işgalinin ilk dönemlerinde bile intihar saldırısı gerçekleşmedi. Dolayısıyla bunu Müslümanlara mal etmeye kalkmak. Tabii ağır bir üslup kullanmak istemiyorum çünkü bilgisizlikten kaynaklandığını düşünüyorum arkadaşımızın, bu yanlış bir görüş.

 

Devlete Küsülmez. Bu, Hiçbir Vatansevere Yakışmaz

Korucu kardeşlerimizde de oluyordu devlete küskünlük, ben burada da konuşmalarında gördüm yani hemen öfkeleniyorlar yani bu asil bir insana yakışmaz. Sen devlete küstüğünde olabilecek en büyük kötülüğü yapmış olursun, devlete küsülmez kardeşim. Olur mu? Olursa tamir edilir düzeltilir, devlete küsülmez yani son derece tehlikeli bir şey bu. Devlete öfkelenmek, devlete küsmek yani kendi bindiğin dalı kesmiş olacaksın. Devlet diyor silahlarımız müsadere etti diyor ne yapsın o dönemde nasıl yapılsın? Yani kontrgerillanın temizlenmesi gerekiyordu, sen dur sen geç olmaz ki, varsa hepsine yönelik olur. Belki orada faydalı işler yapmış olabilirsin, büyük bir ihtimalle faydalı şeyler yaptınız ama devlet bu gibi şeylerde ayırım yapamaz, uğraşamaz onunla. Bir sistem komple kaldırılacaksa hepsini kaldırır. Mesela Fethullah Gülen hareketinde de ne yapsın? İçlerinde iyi insan da olabilir, olaylardan habersiz de olabilir yani eğer o sistem kaldırılacaksa mecburen o akış içinde gider o.

 

Putin'in Yanlışları Olabilir Ama Genel Hatlarıyla İslam Alemine Çok Faydası Olabilecek Bir İnsan. Tayyip Hocam Putin'e Hep Sahip Çıksın

Putin çok önemli; bu insan genç, samimi, atak, haktan yana bir insan, hataları var, yanlışları var tabii ki bir insan olarak hata yapar ama genel hatlarıyla İslam alemine çok faydası olacak bir insan. Putin’le bağlantıyı Tayyip Hocam en yüksek noktaya çıkartsın. Türkiye’yle, Rusya’nın politikaları birbiriyle uyumlu olsa çok güzel olur. Ortadoğu’daki bu bölme olayına karşı Putin birleştirmeden yana, o çok güzel. Mesela Suriye’nin bölünmesine şiddetle karşı çünkü Suriye bölündü mü bütün Ortadoğu bölünür. Irak bölündü mü bütün Ortadoğu bölünür, bu oyunu baştan keşfedip durduran insan Putin ama tabii biz kanla, barutla bunların olmasını istemiyoruz, fikirle, anlaşmayla, konuşmayla, sevgiyle olsun istiyoruz. Rusya’da da bu dindar, güzel insanların olması çok sevinç verici. Rusya’da dindar Museviler, Hahamlar olması, bir Musevi topluluğu olması büyük berekettir Rusya için çok güzel. Ortodoks dindarların olması çok çok güzel. Rusya’da kiliseler dolsun, Sinagoglar dolsun, camiler dolsun nefis bu bayağı güzel. Putin’e de devlet bütün gücüyle destek olsun.

İngiliz derin devletinin şu deliliğini ortadan kaldırmak için mutlaka onları deşifre edip açık açık isminin söylenmesi gerekiyor. Deccalın en rahatsız olduğu şey budur, adının söylenmesidir, onun için bu kapalı konuşmaları kaldırsınlar “üst akıl, üst akıl” bırakın üstü aklı işte İngiliz derin devleti herkes biliyor bunu artık Türkiye’de, dünyada bilmeyen yok. Bak İran da açık açık söylemeye başladı. İttifakla deccalın bu azgınlığını bırakmasını söyleyelim. Bırakacak mı? Bırakmaz. Ama rezil etmekte fayda var, yüzsüzdür deccal çünkü çok arsızdır, azılı münafık olduğu için çok arsızdır. İsa Mesih’in nüzulüne kadar bu itliğine devam eder. Bak Mehdi (as)’dan bahsediyoruz, İsa Mesih’ten bahsediyoruz. Mehdi (as) zahir oluyor ama bu alçak devam ediyor daha hala. Ama Allah’ın hikmeti İsa Mesih’e dayanamıyor, onu gördüğünde tuzun suda eridiği gibi eriyor, baş edebileceği gibi değil, o vakte kadar bu çakallığını devam ettirir.

 

Potasyum Nitrat Her Yerde Bulunabilecek Malzeme.Türkiye İle IŞİD'i Bağlantılı Gibi Göstermeye Çalışmak Çok Mantıksız Gerçek Dışı Bir İddia

Kayseri’deki saldırıda Beşiktaş’taki gibi İngiliz üretimi patlayıcı kullanıldı, bu patlayıcının kısaltılmış ismi Royal Demolition Explosive Kraliyet İmha Patlayıcısı ismi. Bak Kraliyet İmha Patlayıcısı ismi, İngiliz üretimi. 

 

(Bu milletin bu vatanı korumak için şehit olmaktan asla çekinmeyeceğini belirten Adalet Bakanı Bekir Bozdağ şöyle konuşma bir yaptı. “Bu aziz milletin evlatları bugüne kadar vatanını, milletini, devletini, dinini ve bayrağını korumak için gerektiğinde şehit veya gazi olmakta asla tereddüt göstermediği gibi bugün de yarın da gerektiğinde şehit ve gazi olmakta asla tereddüt etmeyecektir.”)

Ben geçenlerde böyle dedim “vay sen misin böyle diyen?” hepsi birden ayağa kalktılar.  Dedik yani “otuz kişi, doksan kişi, üç milyon kişi hiç etkilemez bizi” dedik. “Ne kadar şehit verirsek verelim devam ederiz” dedik. “Sen böyle nasıl dersin?” diyor. Ne oldu, ne dememi bekliyordun? Perişan olduk, mahvolduk, bittik gücümüz yetmiyor mu diyecektim? Tabii ki böyle diyeceğim.



DEVAMINI GÖSTER