Sayın Adnan Oktar'ın 3 Ocak 2017 tarihli sohbetinden önemli başlıklar

A9 TV, 3 Ocak 2017

 

Suriye'de Barış Görüşmelerinin Bir An Önce Suriye'nin Bütünlüğünü Koruyacak Şekilde Tamamlanması İçin Tüm Gruplar Katkıda Bulunsun

Uzatacak bir şey yok, herkes anlaşsın bitirelim yani Suriye’nin bütünlüğü önemli. Ülke parçalamak ahlaksızlık, adilik başka bir şey değil. Suriye niye parçalansın? Bütün olsun nedir yani? İlla bir rezalet çıkaracaklar, bütün güzeldir. Paramparça olmuş bir Suriye demek anarşi ve acı demektir. Sünniyse ne güzel, Şiiyse ne güzel daha ne istiyorsun? Müslüman olması güzel, Hristiyansa o da çok güzel Allah’a inanıyor, Allah’ı seviyor sevgi insanı ne güzel, La İlahe illaAllah diyor Hristiyanlar büyük bölümü La İlahe illaAllah diyor. Tecelli olarak Allah’ın oğlu diyorlar tecelli olarak yani gerçek anlamda Allah’ın oğlu değil diyorlar yani Allah onda tecelli ediyor. Bütün insanlar Allah’ın oğlu diyorlar o zaman bir şey yok o sevgi anlamında.  Sevgi sözcüğü olarak onda bir şey yok yani gerçek oğul anlamında anormaldir yanlıştır yoksa tecelli olarak Tevrat’ta var ‘siz Allah’ın oğullarısınız’ diyor insanlar için, bu sevgi sözcüğü olarak. Tecelli olarak Hazreti İsa (as)’da Allah tecelli ediyor herkeste tecelli ediyor e o da doğru ama ‘Allah’ın Zatıdır’ dersen bu olmaz.

 

(İngiliz The Times ve The Independent gazeteleri bu sefer şaşırtıcı bir şekilde “Terör olaylarına karşı Türkiye’ye destek verin” çağrısında bulundu.)

Şaşırtıcı mı? Niye şaşırıyorsun ki yani usul böyle zaten. Amerika ne dedi ilk gün? ‘Biz katili bulalım’ dediler. Gelelim Türkiye’ye araştıralım, dosyaları bize teslim edin diyorlar. Emniyete girelim, emniyetin bütün arşivini de açın biz katili buluruz diyorlar. Bir de katil olduğu iddia edilen şahsın görüntüsünü yayınlıyorlar ama hipnoz tekniğiyle yayınlıyorlar yani sürekli görüntü dönüyor ve adam çok dikkatlice şeytani bir bakışla, tam deccalın öğrettiği gibi bir bakışla hipnoz pozisyonunda sürekli dönüyor yani görüntüyü döndürüyor ve bakanlar o adamın eşkalini iyice beynine kazımış oluyorlar ve çocuklarda insanlarda korkuyu içlerine sindirmeleri için bir telkin meydana getiriliyor. Yani silahlı bir adam sokakta her an insanların karşısına çıkabilir mantığıyla insanların bilinçaltı bu şekilde işleniyor ve demek istiyorlar ki “bizim böyle elemanlarımız var, bunlar uyuyan hücreler uyuyan hücreleri her an uyandırabiliriz sadece bir tanesini örnek olarak gösterdik size, artık gerisini siz düşünün” gibi bir mantıkla yaklaşıyorlar. Adamın özel eğitim aldığı aşikar görülüyor. İngiliz derin devletine bağlı Amerika’da özel bir eğitim okulunda Doğu Türkistan’dan çocukken getirilerek eğitildiği imajını veriyor, bir araştırsınlar bakalım.

 

(The Times gazetesinin başyazısında, Türkiye’nin DAEŞ’le mücadeleye katılmasının karşılığında ağır bedel ödediği belirtilerek “Türkiye hayati bir müttefik, bu trajik saatte batının bütün sempatisine ve yardımına ihtiyaç duyuyor” ifadesi kullanıldı.)

Sempatisine; böyle bir şeyde sempati için sebep ne? Zaten Ortadoğu’da Müslüman kanı akması ve Müslümanların yok olması istenmiyor mu? İngiliz derin devletinin amacı bu değil mi? Kıyasıya Müslümanlar birbirini yok ediyor işte, Sünni Şii’yi, Şii de Sünni’yi yok ediyor. Hep bunu teşvik ettiklerini ve bundan büyük medet beklediklerini ajan açıkladı gördünüz tüm televizyonlarda çıktı açıkladı. Dolayısıyla bunda bir abartı görüyorum ben, samimiyetsizlik görüyorum Türkiye’nin başının belaya girmesi İngiliz derin devletine bağlı olan bütün devlet sistemlerinin, derin devlet sistemlerinin çok çok hoşuna gidecek bir durumdur. Türkiye’nin DAEŞ’le başının belaya girmesi, PKK’yla başının belaya girmesi ve diğer terör örgütleriyle başının belaya girmesi zaten adamların 150 yıldan beri planladıkları bir olay, bunda şaşılacak bir şey yok. Bunu daha da abartarak, daha da artırarak devam edecekler. “Ta ki benim ıtrimden” diyor Peygamberimiz (sav) “benim soyumdan Muhammed Mehdi isminde bir zat zuhur edinceye kadar devam edecek” diyor hep beraber göreceğiz. Aksi olmaz yani Peygamber (sav) ne dediyse o olacaktır. Terör de gittikçe tırmanır, gittikçe de azar çünkü İngiliz derin devleti güneş batmayan imparatorluk şeklinde dünyaya da hakim. Osmanlı’ya da Abdülhamit devrinde girmiş muazzam bir kaplama alanı sağlamış yani kendine tabi olan siyasetçi sayısı çok çok fazla İngiliz derin devletinin ve bu bir gelenek, bu geleneği oturtmuşlar.

 

BOP, Decccaliyet Olan İngiliz Derin Devletinin Ortadoğu'yu Tuz Buz Etme Projesiydi. Türkiye'nin Rusya İle İttifak Etmesi Bu Projeyi Bozdu

Büyük Ortadoğu Projesi dedikleri de deccalın İslam alemini tuzla buz etme projesidir, tuzla buz etme yani darmadağın etme projesidir, çok küçük parçalara ayırıp yok etme projesidir. Bu proje şu an biraz sekteye uğradı onların açısından yani Türkiye, Suriye’nin bütünlüğünü isteyecek politikayı pekiştirdi. Rusya’yla ittifak etti bu hesaplanan bir durum değildi. Eğer Rusya ittifak etmeseydi İran’la ittifak etmeseydi Suriye’nin bölünmesi süreci hızla devam edecekti. Ama şu an İngiliz derin devletinin planlamadığı harika bir durum oldu. Arkasından da şimdi Amerika’da siyasi yönetim devreye girecek eğer İngiliz derin devleti tabi müsaade ederse. Bakalım Trump aşabilecek mi? Şimdi Trump’a daha defter açılacak, derin devletin defteri. İktidara geldiği gün derin devletin memurları gelecekler, tarihi defter yani bütün devlet başkanlarına okunan el yazması tarihi defter açılacak ve ona ilk madde olarak Amerika’nın İngiltere’ye bağlı bir devlet olduğu, derin devletin yönetiminde olduğu açıklanacak ona. Tepkisini merak ediyorum. Mesela Kennedy rahmetli, çünkü şehit edildi deccaliyet tarafından, bana göre öyle. Mazlum ve masum olarak dünyadan göçtü. Direkt deccal cinayeti yani deccaliyetin cinayeti. Deccalı kabul etmediği için deccal tarafından hayatına son verildi.

 

Enerji İçin Nükleer Çok Tehlikeli Bir Yöntem. Bunun Yerine Baraj Sayısını Artıralım

Bir nükleer santral mesela burada olsa biz çok tedirgin oluruz yani hayat kalitemiz bozulur. Bizim her yerde nehirlerimiz var, ırmaklarımız var, yalçın dağlarımız var o kadar çok baraj yapabiliriz ki ve baraj da çok güzel oluyor, çok verimli faydalı bir şey; yağmur suları hiç boşa gitmiyor çok fazla baraj yapalım, çok barajımız olsun. Baraj başka yönlerden de çok faydalı oluyor zaten sulamada olsun, balık falan yetiştiriliyor her şey oluyor görünüşleri bir kere çok güzel oluyor.

 

(Adana’da PKK’nın ‘kepenk kapatın’ çağrısına uyan yaklaşık 200 esnafa Kabahatler Kanunu’nun 32. Maddesince hükümet emire aykırı davranmaktan işlem yaparak 227’şer lira para cezası kesildi. Ceza yazılan başka esnafsa “Eylem yapıldığı gün kepenk açarsak işyerimize zarar veriyorlar. Geçen yıl yan komşu esnaf eylem günü dükkanı açtı diye yaktılar, biz korktuğumuz için kapatıyoruz” dedi.)

Tabii yani oranın güvenliği çok hayati, vatandaşa cesur olun demekle olmaz. Adam tek başına gidiyor dükkanını açıyor adamın dükkanını yağma ediyor adamlar, öyle olduğunda adım başı polis olması lazım. Açıkça onlar da faaliyette bulunması gerekir yani ticaretini, malı alışverişini her şeyini o zaman rahat yapabilir ama orada polis olmazsa, koruma olmazsa vatandaşın cesur olması diye bir konu olmaz. Vatandaşta silah da yok zaten korunma araç gereci de yok. PKK’lılar tam donanım geliyor, gelip orayı molotof kokteyliyle yakıyor yahut otomatik silahla tarıyor, öyle olmaz. Yani öyle bir ortam varsa güvenlik önlemi alınır ortalık yatışınca da polis çekilir gider.

 

Satranç Helaldir, Neden Haram Olsun? Muhakemeyi Güçlendirir, Beyni Çalıştırır, Zekayı Geliştirir

Sen haram olduğu nerede yazıyor onu bana göster. Yani Kuran’da satrancın haram olduğuna dair bir hüküm yok ama baktığımızda her yönden faydalı olduğunu görüyoruz. Sen haram olduğuna dair Kuran’dan bana bir ayet göster ben kabul edeceğim. Olmadığına göre helaldir. Bak helali haramı nasıl anlayacaksın, bu kardeşimize yol olarak göstereyim; Kuran’da bir şey haram değilse o helaldir, haramlar açıklanmıştır onun dışında her şey helaldir.

 

Acil Hastalık Durumunda Hiç Kimse Hastanenin Kapısından Çevrilmemeli Böyle Bir Vicdansızlığa Sebep Olacak Durumlar Hemen Düzeltilsin

Antalya’da babasının yüksek ateş şikayetiyle hastaneye götürdüğü yedi yaşındaki Suriyeli Ali İzzettin Ahmet iddiaya göre nüfus cüzdanı olmadığı için dört hastaneden geri çevrildi. Bunun üzerine evine götürülürken çocuk yolda ölmüş. Eğer öyle bir durum varsa bu derhal düzeltilsin böyle şey olmaz. Herhangi bir kimlikleri varsa kardeşlerimizin yeterli. Nüfus cüzdanının ne alakası var? Bunu daha önce de okumuştuk söylemiştik demek ki bu vahim bir olay olarak devam ediyor. Buna hükümet her türlü tedbiri alsın. Böyle bir olay olmasın. Bu çok acı bu olay. Suriyeli kardeşlerimiz bizim canlarımız, bizim parçamız, kendi etimiz kemiğimiz, kendi toprağımızda olan insanlar, mümin muttaki insanlar. Nüfus cüzdanı yok. Adam nüfus cüzdanını da kaybetmiş olabilir ne olacak? Yolda giderken düşürdü farz edelim ne olacak? Olur mu öyle şey? Olmaz, kendi beyanı yeterli olsun. Ayrıca nüfus cüzdanı gerekirse gelir.

 

İnsanların Bir Kısmı Allah İçin Yaşamaya Şaşırıyorlar. Oysa Mümin Hayatının Başından Sonuna Kadar Her Şeyde Sadece Allah'ın Rızasını İster

Allah için hizmeti Allah için yaşamayı insanlar hayretle karşılıyorlar. Halbuki mümin başından sonuna kadar hayatını Allah için yaşar. Her şeyde karşılık olarak Allah’ın rızasını ister. Onun için şaşırıyorlar. “Nasıl oluyor ya, parasız pulsuz bu iş nasıl olur?” gibisinden. Allah rızası için böyle olur. Her şey Allah rızası için.

 

Masonluk Çok Eski Tarihlere Dayanan Bir Yapı. Dindar Masonlar, Firavun Ve Nemrud Gibi Dinsiz Masonların Etkisiz Hale Gelmesini Sağlamıştır

Masonluk hür düşünen, samimi düşünen, dürüst, iyi kaliteli, o topluluğun, o milletin ileri gelenlerinden oluşan, aydınlarından oluşan seçkin topluluk. Yani tarihin en eski devirlerine kadar giden her devirde olmuş. O devrin en seçkin insanlarının bir araya geldiği bir dernek ama genellikle gizli olmuş. Yoksa din konusu o dernekte hakim olmuyor. Kimi Hristiyan, kimi Musevi, kimi dinsiz oluyor karışmıyorlar ona. Ama fikir özgürlüğü oluyor masonlukta. Hür mason, free mason zaten adı üstünde free mason. Mason demek duvarcı ustası, taş ustası demek. O resimde de dikkat ederseniz Nemrut oradaki ustaları denetliyor. Yani eğer masonluk konusuna gelirsek Nemrut kendisi de masondu. Yani üstat masondu ama dinsiz. Ama dindar masonlar onu etkisiz hale getirdiler. Tabii. Mesela Firavun masondu ama sarayının içinde dindar çok fazla mason vardı. Onlar da onu etkisiz hale getirdiler, Kuran’da görüyoruz üsluplarını. “Firavun ailesinden imanını gizlemekte olan mü'min bir adam.” (Mü’min Suresi, 28) diyor. Gelip konuşuyor ve bayağı çekiniyor Firavun, ona cevap dahi veremiyor.

 

Hadislerde Deccal Casus Olarak Belirtilir. İngiliz Derin Devletinin Yancılarının Hepsi Casustur. Sürekli Bilgi Aktarırlar

Sünen-i Ebu Davud’ta cessase hadisinde zaten deccal hep casus olarak belirtiliyor hadislerde, cessase. “Deccalın askerleri bütün ruhları ile deccala casusluk yapan casus kişiler olacak.” İngiliz derin devletinin yalakaları hepsi casustur, sürekli İngiltere’ye bilgi akıtırlar. O yüzden bunların muazzam istihbarat gücü oluyor.

Bazı askerler bakıyoruz deccalın, yani İngiliz derin devletinin casusu. Bak diyor ki; “Deccalın askerleri bütün ruhlarıyla deccala casusluk yapan casus kişiler olacak.” Mesela darbecilere bakıyoruz asker ama İngiliz derin devletinin elemanı. Kendi milletinden nefret ediyor ve deccalın emriyle Müslümanları tanklarla eziyor, havadan otomatik silahla tarıyor. Deccala tam tabi olmuş.

 

Kadın Fıtratını Bozduklarında Homoseksüellik Yayılıyor. Kadınlar Bakımlı Ve Güzel Olacak, Erkekler De Erkek Gibi Olacak

Sakson soyunu oluşturanlar Mezopotamya’dan gelen Asurlular, yani Nemrut’un soyu. Asurlularda homoseksüellik güzel görülüyordu o devirde teşvik ediliyordu. Bakın, hayret edilecek şey. Roma döneminde, orada da homoseksüellik. Eski Yunan’da ve Roma’da homoseksüellik kutsal görünüyordu, yani acayip teşvik ediliyordu. Nerede deccal varsa orada homoseksüellik teşvik ediliyor. O yüzden kadın düşmanlığı çok revaçta oluyor. İşte “kadınlar dekolte giyinmesin, bakımlı olmasın, güzel olmasın, kaşını almasın, gözünü almasın” yani erkek gibi kadın istiyorlar. Sonunda da homoseksüellik tavan yapıyor. Amaçları bu. Hepsi için demesek de büyük bir kısmı öyle.

 

Hz İsa İle Mehdi Fiziki Olarak Birbirlerine Benzeyeceklerdir. Mehdi Bir Çok Peygambere Benzeyen Özellikler Taşıyacaktır

Hadislere göre Hz. Mehdi (as) ve Hz. İsa (as) birbirlerine fiziksel olarak benziyorlar, çok benziyorlar zaten göreceksiniz. Her ikisi de Hz. Yakup (as)’un soyundan, İsrailoğullarından, yani Hz. İsrail (as)’in soyundanlar ikisi de. Hz. Davud (as), Hz. Süleyman (as) da o soydan geliyorlar. Onun için Hz. Süleyman (as) “bana benzer” diyor. “Ama şakacılığı, neşesi benzer” diyor. “Hz. Musa’ya da tehdit ve korku ortamının yoğun olması açısından çok benzer” diyor.

 

“Mehdi’nin doğumu Musa’nın doğumuna benzer. Gaybeti (ortada görünmemesi), İsa’nın gaybetine benzer.” Yani görünmemesi. “Acele etmeden sakin davranma konusunda Nuh’a benzer” diyor, acele etmiyor Nuh (as) gibi. “Ayrıca Allah Mehdi’ye, salih kulu Hızır’ın ömrü gibi uzun ömür verir.” Hızır (as)’a benziyor zaten, Hızır (as) meşreplidir, İmam Mehdi (as). “İmam Ali Ahir Zaman Hakkında Ne Dedi?” kitabında sayfa 15’te. Hz. Ali (kv)’nin Mehdi ile ilgili konuşmaları, o zaman Mehdi (as) ile ilgili Hz. Ali (kv) yazdırmış Allah razı olsun. Aleviler, Şiiler saklamışlar o kitapları, ama Sünniler içindeki münafıklar büyük bölümünü kaybettirmişler. Şiiler saklamış helal olsun onlara ama tabii Sünni kardeşlerimiz de o bilgilerden şu an istifade ediyorlar. Sünnilere çok zülüm yaptı münafıklar, münafıkların çok baskı yaptığı bir gruptur. Şiiler yine kendilerini gizleyip bir nebze kurtulabildiler.

 

İslam'ı Korkunç Tanıtmışlar Müslüman Kadının Cazibeli Olmasını Adeta Felaket Gibi Göstermişler. Kadının Cazibeli Olması İffetsizlik Değildir

İslam’ı çok korkunç gösteriyorlar. Mesela kadın niye bakımlı güzel olmasın? Kadının cazibeli güzel olmasını büyük bir felaket gibi alıyor. Ya kardeşim, erkek de kadın da cazibeli olur. Aksi felaket. Yani çiçekte bile cazibe vardır, böcekte cazibe vardır, her şeyde bir cazibe vardır. Cazibe olması namussuzluğu gerektirmez. İffetine titiz olacak. Ama kadın cazibeli olacak, kesin. Onun o üstünlüğüdür. Sen sakallı, bıyıklı, ekşimik, erkek gibi kavgacı, böyle erkek vücuduna benzeyen vücudu, erkek gibi küfreden -erkek gibi derken bazı erkekler gibi- bir tip arıyorsun, ondan sonra gidip homoseksüel oluyor. Olmaz öyle şey.



DEVAMINI GÖSTER