Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (7 Eylül 2016; 20:00)

KÖTÜ SÖZ SÖYLEYEN MÜSLÜMANA SEVAP KAZANDIRIR KENDİ SEVABINI KAYBEDER

Sevap için gelmiyor muyuz dünyaya? Sevabı kazanırız. Kötü söz söyleyenin sağlığı bozulur, kötü söz söylenenin sağlığı güzelleşir sıhhat kazanır. Yani ona gelecek olan sağlık mümine gelir, mümine gelecek bela hastalık da ona gider. Allah’ın böyle bir sistemi vardır. Buradan da Müslüman karda. Kötü söz söyleyen psikolojik olarak çok ızdırap duyar çöker, neşesi kaçar, şevki kaçar, iştahı kapanır, bitkinleşir, halsizleşir, ruhundaki heyecan ve sevgi yok olur. Sevenleri kalmaz, saygı görmez. Muazzam bir tahribat olur, bereketi kaçar, işleri uğursuzlaşır, her yaptığı ayağına dolanır. Dolayısıyla çok büyük bir zararda olmuş olur. Onun için böyle ahlaksız, haysiyetsiz, hürmetsiz, terbiyesiz, dengesiz, sevgiyi merhameti bilmeyen, Allah korkusunu bilmeyen, Allah sevgisini bilmeyen, vatan millet bayrak sevgisini zaten hiç bilmeyen, egoist bencil dengesiz insanlar Allah Kuran’da onlara “hayvanlar gibidirler hayvanlardan daha aşığıdırlar” diyor.

 

ALLAH NÖTR OLARAK DÜNYAYI YAŞATMAZ. NÖTR ALLAH’IN KABUL ETMEYECEĞİ BİR SİSTEM. NEGATİF-POZİTİF ÇATIŞACAK, POZİTİF GALİP OLACAK

Cenab-ı Allah dünyayı yarattığında negatif ve pozitifi yaratıyor. Negatifi ve pozitifi çatıştırarak pozitifi geliştiriyor Allah, pozitifi ortaya koyuyor. Şimdi Mehdiyet pozitif bir güçtür. Negatif güçler şu an devrede. Onların isimlerini de saymış tek tek. Deccal var en esas negatif güç. Süfyanlar var. Otuz ayrı deccal var süfyanlar dahil. Kahtani vardı mesela negatif bir güçtür, kan dökücü, kan döker yani. Ceh Cah. Başka? Münafıklar. İsim olarak verilen başka kimler var? Yecüc Mecüc var. İngiliz derin devleti deccaliyetin çatısıdır zaten. Dokuzlu çete. Bunların hepsi negatif güçlerdir. Şimdi mesela Türkiye’de negatif güçlerin gösterisini görüyoruz. Ayın on beşinde negatif güçlerin bir çıkışı oldu. Ama bakın negatif olmadan pozitif olmaz. O zaman nötr oluyor işte dünya. Nötr olduğunda kıyamet kopar. Allah nötr olarak dünyayı yaşatmaz. Nötr Allah’ın kabul etmeyeceği bir sistem. Negatif pozitif çatışacak, pozitif galip olacak. Negatif pozitif çatışacak devamlı bu. Allah’ın böyle bir sistemi var. Şimdi negatif güçler yine ortaya çıkacak. Peş peşe, peş peşe, peş peşe pozitif onu sürekli ezecek. Negatif çıkacak pozitif onu ezecek. En sonunda pozitif hakim olacak. Müspet hakim olacak, menfi yenilecek. Eski tabirle menfi. Menfi ve müspetin çarpışması vardır. Mesela insanlar bir an önce menfinin gitmesini istiyor. Tamam, gitti rahat yaşayalım. Yok, öyle bir şey olmaz. Menfinin gitmesi zaten müspetin gelişmesi için Allah tarafından yaratılıyor. İnsanların rahatı için menfi gitmez. Müspetin hakim olması için gelir negatif. Dolayısıyla negatif sürekli hareket halinde olacaktır. Önümüzdeki günlerde daha da şiddetlenecektir. Dört-beş ay sonra yine negatif belki devreye çıkacak. Sürekli hareketlenecek. Belki birkaç ay sonra. Allah’ın amacı pozitifi ortaya çıkarmaktır. Ama dikkat ederseniz hükümetler herkes bir an önce negatifi durdurmak istiyorlar. Halbuki negatif durmaz, pozitifi hakim edinceye kadar negatif görevlidir. Negatif hakikaten şer bir güçtür ama pozitifin hakim olmasına sebep olur. Mesela PKK, PKK İslam’ın hakimiyeti için gereken bir negatif yapılanmadır. PKK olmasa gayet rahat yaşarız ama nötr bir yapı olur. PKK pozitifin gelişmesine sebep oluyor, İttihad-ı İslam'a sebep oluyor, Mehdi (as)’nin çıkışına sebep oluyor. Mesela darbe girişimi Mehdi (as)’nin çıkışına sebep oluyor. İngiliz derin devleti Mehdi (as)’nin çıkışına sebep olur. Onlar istemez ama öyle olur.



DEVAMINI GÖSTER