Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (12 Eylül 2016; 09:00)

MÜNAFIKLAR YALAN DELİL OLUŞTURURLAR. HZ. YUSUF'UN KARDEŞLERİ DE BABALARINA ÜZERİNE KAN SÜRÜLMÜŞ GÖMLEK GETİRMİŞLERDİ

Yusuf Suresi 18, “Ve üzerine yalandan kan (sürülmüş) olan gömleğini getirdiler.” İşte mesela bu da bir münafık eylemi. Yalan delil oluşturmada üstlerine yoktur münafıkların. Deliliğine bak. Adam, insan öldürme var. Abdülaziz'i de rahatça şehit ediyorlar. Ve kanlı gömlek getiriyor. Cinayete eğilimi görüyor musun? Cinayetteki pervasızlık münafıkların özelliklerinden. 

“"Hayır" dedi. Basiretli olduğu için peygamber “Nefsiniz, sizi yanıltıp (böyle) bir işe sürüklemiş. Bundan sonra (bana düşen) güzel bir sabırdır.” Müslüman ahlakını görüyor musun? “Sizin bu düzüp-uydurduklarınıza karşı” hemen anlıyor “(Kendisinden) yardım istenecek olan Allah'tır." [Yusuf Suresi, 18] “Akşam üstü babalarına ağlar vaziyette geldiler.” [Yusuf Suresi, 16] Allah buna ayrı bir ayet ayırıyor. Yani ağlamayı nasıl kullandıkları münafıkların. “Dediler ki: "Ey Babamız, gerçek şu ki, biz gittik, yarışıyorduk.” Tam münafık akılsızlığı, tam tipik sahtekarlık. Kendince kandırdığını zannediyor. Bir de "yarışıyorduk" Hep bunlar işte yarışma kafasındalar ya. Münafığın ruhunda o hep böyle birinci olma, insanlarla idişme, yarışma, öne geçme kası vardır. Hep böyle gurur derdinde olduğu için bu da manidar ayette. “Yusuf'u da yiyeceklerimizin (veya eşyamızın) yanında bırakmıştık.” Müslümanları kullanma kafaları da burada dikkat çekiyor. Kendileri yarışıyor, bilmem ne yapıyor; onu kendi malını korumada, kendi eşyasını korumada onu kullanmak istiyor. Ama güveniyor ona. O konuda sağlam görüyor. “Fakat onu kurt yemiş.” Bak rezalete bak. İfadenin, yalanın aptallığına bak. Tam münafık yalanı. Çok kötü yalan. Onu da kurt yemiş. Pervasızlığı görüyor musun? Bir de münafık cesareti var. Münafıklarda böyle bir deli cesaret vardır. Yalan söylemekten utanmaz. “Ne var ki biz doğruyu söylesek bile sen bize inanacak değilsin.” [Yusuf Suresi, 17] Bilinçaltı kurgulama yapıyor. Bu sefer de Müslümanı dürüst olmamakla suçluyor. "Sen ben doğru söylesem de inanmazsın zaten. Ben anlatsam da olmaz zaten. Senin zaten önyargın var. Ben ne yapsam bir şey değişmez." Münafık üslubu.

 

AHİT SANDIĞI İNSANLARIN İMANININ ARTMASI İÇİN SON BİR HEDİYEDİR, KURAN’DA GEÇEN BİR NİMETTİR

Ahit sandığı dünyaya Allah’ın son hediyesi. İnsanların imanının artması için, heyecanlarının artması için yakinlerinin yüksek olması için son hediye. Kuran’da özellikle geçen bir nimet. Çünkü şaşırtıcı. İçinde 3500 yıllık manna var. Yani bakabilirler yapısına, manna. Molekül yapısını da inceleyebilirler, eskiliğini de inceleyebilirler. Hz. Yusuf (as)’ın gömleği. Say say bitmez, dolu içi. Hz. Süleyman (as)’ın yüzüğü. Çok heyecan verici. Yalnız pek söylemek istemiyorum ama Kabe’nin altında da define var. O da ayrıca araştırılıp bakılacak ona da. Kabe’nin binasının tam altında. Hadislerde belirtiliyor. Hatta Hz. Ömer (ra), Ali (ra) müsaade etmiyor. Yani Peygamberimiz (sav) söylüyor ama Mehdi (as) zamanında açılacak diyor. Çok eski ta Hz. İbrahim (as) devrinden kalma alametler, nimetler, güzellikler var. İnsanlar bayağı şaşıracaklar.

Hiç bilinmeyen şeyler. Aslında Allah hiçbir yerin açılmasına müsaade etmedi. Ne piramitlerin içine bakılabildi daha, ne Nemrut’un mezarı açılıp bakılabildi. Nemrut’un mezarı zaten mason tapınağı aynı zamanda. Ama taş yığmasıyla örtülmüş. Aynı şekilde Taberiye Gölü’nün zemininde saklanan hazine. Hz. Süleyman (as)’ın sandığının orada olduğunu düşünüyoruz. Taş yığılmış üstüne. Bak hiçbir hükümet, hiç kimse gelin bunu açalım demiyor, diyemiyor. Niye? Mehdi (as)’ı bekliyor. Yani bak Mehdi (as) olmasa kıyametle beraber dağılır gider onlar. Yalnız tabut-u sekine o kadar kolay bulunmayabilir. Biraz vakit alacak o. Yani 2019’larda falan beklemeyin. Yani 2030’ları bulabilir. Hatta 2033’ü de bulabilir. Tabut-u sekine Kuran’da ayette geçiyor, Hz. Süleyman (as)’ın sandığı. Bakara Suresi, 248. 2-4-8. “Peygamberleri, onlara (şöyle) dedi: "Onun hükümdarlığının belgesi, size Tabut'un gelmesi (olacaktır ki) onda Rabbinizden 'bir güven duygusu ve huzur'” Şimdi bak bu çok büyük bir mucize. Kuran bir mucizeden bahsediyor. Tabut geliyor, Tabut-u Sekine, konuyor, kapağı açıldığında adamın sinirleri falan gergin değil mi? Akıl almaz bir ferahlık geliyor üstüne. Mucize olarak. Tabut-u Sekine’nin özelliğidir bu. Bunu görecek insanlar. Onun için kapatılıyor üstü. Hep kapalı tutuluyor, açık tutulmaz. Açıldığında hemen bir huzur ve güvenlik duygusu geliyor. Bu mucizedir. Bu fiilen sezilen bir şey. Sonra; “Musa ailesinden ve Harun ailesinden arta kalanlar” Musa (as)’dan kalanlar ne? Asanın parçası, levha, manna. Bak diyor ki Allah; “onu melekler taşır.” Yani nasıl insanların yanında melek varsa onun da yanında melekler var. “Eğer inanmışlarsanız,” yani iman ediyorsanız, samimiyseniz, “bunda şüphesiz sizin için bir delil vardır. Ne delili bu, neyi ispat ediyor? Mehdiyet’i, İttihad-ı İslam’ı ve Allah’ın vaadinin hak olduğunu. Bak, delil vardır göreceksiniz anlamına geliyor. “Eğer inanmışlarsanız, bunda şüphesiz sizin için bir delil” ebcedi kaç? 2033. Ayet açık.



DEVAMINI GÖSTER