Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (30 Eylül 2016; 20:00)

ALLAH HER POZİTİF GÜCÜN KARŞISINDA BİR NEGATİF GÜÇ KURAR. DERİN DEVLETLER PEYGAMBERLERİN ÇIKTIĞI DÖNEMLERİN NEGATİF GÜCÜDÜR

Eskiden İngiliz derin devleti istediği gibi keyfini sürdürüyordu. İki yüz yıl kendini gizlemeyi başarmış. Hatta üç yüz yıl. Yani muazzam bir yetenek. Böyle büyük bir yapılanmanın, böyle dünya derin devlet yapılanmasının kendini gizlemesi ve hiç bu konuda zaafa uğramamış. İlk defa rezil kepaze oluyor tarihinde. Üç yüz yıllık tarihinde İngiliz derin devleti ilk defa rezil kepaze oluyor. Derin devlet olmasa ne olurdu? İngiliz derin devleti olmasa ne olurdu? Mehdiyet olmazdı. İslam dünyaya hakim olmazdı. Müthiş bir atalet, gaflet olurdu. Gelenekçi İslam devam ederdi. Bayağı acılar içerisinde devam. Köklü değişiklikleri Allah böyle yapıyor işte. Derin devlet meydana getiriyor. Hz. Musa (as)’ı çıkaracağı vakit Firavun derin devletini kurduruyor önce. Mesela Hz. İbrahim (as)’i çıkaracağı vakit Nemrut derin devletini kurduruyor. Mesela İsa Mesih (as) çıkacağı vakit Sezar Roma derin devletini kurduruyor. Resulullah (sav)’ın zamanında da vardı Roma derin devleti. Şimdi Roma Londra’ya taşındı. Dünya derin devletinin merkezi. Eskiden hakikaten Roma’daydı. Derin devlet oradan yönetiliyordu. Şimdi Londra’ya taşıdılar. Neye yarayacak? Mehdi (as)’ın zuhuruna yarayacak. İsa Mesih’in çıkışına yarayacak. Allah’ın bunlara hiç ihtiyacı yok. Hiç değeri yok Allah için derin devletin. Çok alelade bir güç. Sıradan bir güç Allah için, yarattığı herhangi bir güç. Bütün kuvveti, gücü Allah veriyor. Mehdisini çıkaracak normal karşılayacağız. Derin devlet yıkılacak onu da normal karşılayacağız. İsa Mesih’te de toplumsal bir heyecan meydana gelir ama normal karşılarlar. Bir miting heyecanı gibi heyecan olur. Toplu heyecan, o olur da. Ama şahsı açısından iman etme mecburiyeti olmadığı için. Yani Peygamber olarak iman etme mecburiyeti. Çünkü ümmetten birisi olarak geliyor. Peygamber görevi ile gelmiyor. Bir heyecan olur. Sandık da bulunacak, kutsal sandık. O da bir heyecan. En az Mehdi (as) kadar o  da heyecan verecektir. Ve İsa Mesih (as) kadar heyecan verir kutsal sandığın bulunması. Bu piramitlerin altı üstü her yeri aranacak. Taşı toprağı hep sökülecek, her yerde aranacak.

 

PİRAMİTLERİN ALTI, NEMRUT'UN MEZARI MEHDİYET DÖNEMİNDE AÇILACAK, İÇİNDEN TARİHİ EMANETLER ORTAYA ÇIKACAK

Mısır’da kocaman bir heykel var biliyorsunuz. Ne adı? Sfenks. Bu piramitlerin yapımından daha eski biliyorsunuz onun yapımı. En eskisi odur. Sfenks’in içinde boş odalar var. Odaların içinde ne olduğu bilinmiyor. Girilmemiş. Koskoca taştan bir heykel içi kapatılmış. Ne olduğu bilinmiyor. O açılacak. Sfenks’in içinde dünyanın sırları var. Piramitler çaka çaka belge dolu altı üstü her yeri. İçleri odalarla dolu hiçbiri açılmadı. O odalar açılacak daha kimsenin el sürmediği yerlere girilecek. Nemrut harabeleri. Nemrut’un mezarı açılacak. Binlerce yıldan beri kapalı. Hiç açılmamış. Adam da felaket kurnaz. Dağın tepesine mezar yaptırıyor iri kayalarla. Şimdi bak kaç imparatorluk, kaç nesil geçmiş? Hepsi de bayağı yaman adamlar. Hiç kimse o mezarı açmaya yeltenememiş. Çünkü açmaya kalktıklarında bütün mezar üstlerine çökecek. Oraya giden adamlar sağ kalmaz. Çünkü altından aldın mı insanın üstüne yıkılıyor. Ne yapacaksın? Tepeden de indiremiyorsun. Yapacak hiçbir şey yok. Onun için beklemiş. Devlet gücü gerekiyor. Kim açacak? Yine Mehdi (as). Altında kocaman bir mason mabedi bulacağız bak ben söyleyeyim. Çünkü o devrin ünlü masonlarından Nemrut. Bahçesine koyduğu kayalar, taşlar, heykeller hepsi masonik. Dev bir Mason tapınağının içine gömülmüş. Yüzlerce, binlerce belge Hz. İbrahim (as) devrine ait. Bunları bulacağız, getireceğiz inşaAllah.



DEVAMINI GÖSTER