Sayın Adnan Oktar'ın 29 Mart 2017 tarihli sohbetinden önemli başlıklar

A9 TV, 29 Mart 2017

 

Biz Aklı Başında Bir Milletiz. Referandum Sonucu Ne Olursa Olsun Bir Kargaşa Çıkmaz. Korku Yayan Üslupları Kimse Kullanmasın

‘Hayır çıkarsa karmaşa olur yer yerinde oynar’, böyle bir şey yok kardeşim. Hayır çıkarsa da hiçbir şey olmaz evet çıkarsa da bir şey olmaz. Türkiye normal yolunda gider. Biz aklı başında bir milletiz yani öyle deli bir millet değiliz, dengesiz bir millet değiliz. Gayet tutarlı aklı başında; bizim çobanımız da aklı başındadır, profesörümüz de aklı başındadır fitneden hiç hoşlanmaz Türk Milleti. Kargaşadan çok rahatsız olurlar. Dolayısıyla böyle bir şeye gerek yok. Böyle bir korku yaymak doğru değil yok işte borsalar yıkılır bilmem ne olur hiçbir şey olmaz. İlk defa yaptığımız bir şey değil. İlk defa yapacağımız bir şey de değil. Demokratik bir ülkeyiz biz sık sık referandum olur. Bazısı evet çıkar bazısı hayır çıkar, hiçbir şey olmaz.

 

Boğaz Köprülerinde İntiharı Engelleyecek Nitelikte Yüksek Tel Veya Cam Koruma Yapılsın. Kesin Engelleyici Tedbir Alınsın

Dün Boğaz Köprüsü’nden geçiyordum, intihara müsait. Adam indi mi arabadan rahatça kendini atacağı gibi. Oraya bir korkuluk yapsınlar bu zor bir şey değil ki. Değil mi? Yahut alt tarafına bir ağ konabilir. Yahut tel gibi bir şey dışa dönük her yerde var ya yani tırmanamayacağı gibi. Aşamayacağı gibi gayet kolay. Cam bir koruma da yapılabilir camdan. Yan yana yan yana boyunun yetmeyeceği camdan koruma. Gayet de şık durur. Taksi şoförlerini durduruyorlar adam kendini aşağı atıyor. Buna bir son verilsin.

 

Bir de bu askerleri eğitmek çok önemli, askerleri darbeye karşı eğitim çok önemli, polisi ve askeri. Ona karşı bir tecrübe yok askerde. ‘Komutanım emretti yaptım’ diyor. Eğitilmeleri gerekiyor yani böyle bir emir olduğunda o emri dinlememek.

 

(Cumhurbaşkanı Erdoğan “Güzel bir Türkiye için tabii ki evet” programı dahilinde güzellik uzmanı hanımları Beştepe’de ağırladı ve onların yaptıkları işin bir gönül ve aşk işi olduğunu söyledi. Güzellik uzmanlarının tıbbi cihaz kapsamına girmeyen cihazları kullanarak güzelleştirme işlemleri yapabilmelerinin önünü açan kararnameyi kürsüde imzaladı. Resmini görebiliriz. Çok sayıda kadın güzellik uzmanının katıldığı programda büyük bir alkış tufanı vardı ve coşku oldu.)

Tabii bunlar kaş alıyorlar değil mi? Bu yüzü güzelleştiriyorlar, değiştiriyorlar. Tayyip Hoca modern delikanlı aydın insan, güzel olmuş. Başı açık hanımlara da gösterdiği saygı sevgi çok önemli.

 

(Türk yetkililer sık sık İngiltere’nin 15 Temmuz konusunda Türkiye’ye en büyük desteği veren ülke olduğuna ve bu konuda İngiltere’yi çok takdir ettiklerine dair açıklamalar yapıyorlar. Anca İngiltere Parlamentosu tarafından hazırlanan 15 Temmuz raporu tamamen Türkiye’nin aleyhine izahlarla dolu. Darbeci askerlerin FETÖ bağlantılarına dair ifadelerinin baskı altında alındığı ve geçerliliğinin olmadığı ifade ediliyor. FETÖ yapılanması hakkında yeterli delil olmadığı söyleniyor. Olağanüstü hal uygulamasını FETÖ’yü bahane ederek Cumhurbaşkanı aleyhtarlarını bertaraf etmekte kullanıldığı öne sürülüyor. Darbeci askerlere darbe gecesi kötü muamele olduğu eleştirisi yapılıyor.)

Kardeşim tankla adamları ezmiş kuru pasta çay falan keşkül falan mı getireceksin ne yapacaksın? Adamın elinden kan damlıyor, komaya soktular birçok aslanımızı öyle hareketsiz yatıyorlar. Kurşun yağdırdılar, tanklarla ezdiler ne yapılması gerekiyor elini mi öpecekler? Yine saygıyla hareket ettiler bir şey yapmadılar aldılar hapse koydular. Hapiste de her türlü imkanları var. Bunlar laf değil.



DEVAMINI GÖSTER